Hava Durumu

Kredi alamayınca böyle isyan etti...İşte taptığınız para

İzmir’de 20 bin TL’lik kredi başvurusuna olumsuz yanıt alan E.D. ile iki oğlu banka çalışanlarını 2.5 saat rehin aldı. Eline aldığı paraları çevreye fırlatan E.D., “İşte taptığınız para” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2014 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2014 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kredi alamayınca böyle isyan etti...İşte taptığınız para

İzmir’in çiğli ilçesinde kışları balık, yazları da karpuz satan 44 yaşındaki E.D., bir süredir yaşadığı ekonomik sorunlardan kurtulmak için bir bankaya kredi başvurusunda bulundu. Eşi N.D., 4 yaşındaki Y.D., iki oğlu G.D., ve M.D. ile bankaya gelen E.D., olumsuz yanıt alınca eşinin çantasındaki baltayla ekmek bıçağını çıkartıp, banka görevlilerini tehdit etti.

Hamile kadınları bıraktı

İmdat butonuna basan görevlilerin alarmı üzerine polis ekipleri bankaya gittikleri sırada şubenin giriş kapısındaki camları kıran E.D., kimsenin içeri girmesine izin vermedi. Dakikalarca süren ikna çabaları sonrasında E.D., ilk olarak birisi müşteri diğeri de banka görevlisi olmak üzere hamile iki kadını serbest bıraktı. Düşük tehlikesi bulunan kadınlardan birisi, hastaneye kaldırıldı.

E.D., daha sonra birisi güvenlik görevlisi olmak üzere 10 kişinin de şubeden çıkmalarına izin verdi. İçeridekilerin tamamının çıkmasının ardından E.D., elinde hem döviz hem de Türk paralarından destelerle şubeden dışarıya çıkarak, “İşte sevdiğiniz, taptığınız, taptığınız para” diye bağırdı ve deste deste paraları çevreye saçtı.

Çay tepsisi yakalattı

Bir polis memuru ise ikna çalışmaları sürerken E.D. ve iki oğluna çay götürdü. Şube girişinde çayları tepsiyle almak için gelen G.D., yakalandı. E.D.’nin peşinden içeriye giren polisler, E.D.’nin eşi ve 4 yaşındaki kızını dışarıya çıkardı. Aile üyelerinin yakalandığını gören E.D., diğer oğlu M.D. ile polise teslim oldu. Gözaltına alınan E.D., 2 oğlunu, eşi ve kızı ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Esrar kullanan E.D’nin balık sattığı aracının trafikten men edilmesine kızdığı da ortaya çıktı

Maddi durumu bozulmuş

Küçük dükkânında ve sokak aralarında, yaz aylarında karpuz kışın da balık satan E.D.’nin, bir süre önce lüks bir araca arkadan çarptığı , evrakta eksiklik yüzünden aracının trafikten men edildiği saptandı. İkinci aracının da aynı gerekçeyle trafikten men edilmesinin ardından E.D’nin ekonomik olarak zor günler yaşadığı belirlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.