Hava Durumu

Kritik görüşme sona erdi! İşte ilk açıklamalar

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Meclis'te CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Yaklaşık 45 dakika süren toplantının ardından ikili yaptığı açıklamada, görüşmenin nezaket ziyareti olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2018 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2018 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kritik görüşme sona erdi! İşte ilk açıklamalar

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Meclis'te CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Görüşme saat 14:00'te başladı. Yıldırım'ın göreve geldikten sonra kendisini ziyaret eden Kılıçdaroğlu'na "iade-i ziyaret" gerçekleştirdi.

GÖRÜŞME SONRASI İKİLİDEN AÇIKLAMA

Görüşme sonrası konuşan Binali Yıldırım, ''Sayın Genel Başkan'a nezaket ziyaretinde bulundum. Meclis Başkanı olarak seçildikten sonra kendisi arkadaşlarıyla bizi ziyaret etmişti'' dedi.

Kılıçdaroğlu ise ''Sayın Başkan nezaket ziyaretinde bulundu kendisine yürekten teşekkür ederim. Aynı zamanda parlamentodaki çalışmalar konusunda da bilgilendirdi'' diye konuştu.

Görüşme talebinin Binali Yıldırım'dan geldiği öğrenildi. CHP kaynakları bunun iade-i ziyaret olduğunu vurguladı.

İSTANBUL ADAYI OLMASINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Öte yandan Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'nin İstanbul adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Binali Yıldırım'ın isminin bu hafta açıklanması bekleniyor.

MAKAMINA TALİP ÇOK

Meclis Başkanı Yıldırım'ın İstanbul büyükşehir belediye başkanlığına aday gösterilmesi durumunda boşalacak koltuk için AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Grup Başkanı Naci Bostancı, TBMM Başkanvekili Mustafa Şentop, Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve eski bakanlar İsmet Yılmaz ile Nabi Avcı'nın adı geçiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.