Hava Durumu

Krizi meğer Acun Ilıcalı çözmüş!

Milli Takımda Euro 2016 sonrası patlayan Fatih Terim-Arda krizi nihayet sona erdi...

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2016 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2016 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Krizi meğer Acun Ilıcalı çözmüş!
Yıldız oyuncu ile beraberinde kadro dışı kalan Gökhan Gönül, Burak ve Selçuk, Ay-Yıldızlı takıma geri döndü. Bu gelişmenin ardından krizin nasıl çözüldüğüne dair birçok iddia ortaya atıldı, gerçeklere ise sonradan ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, kamuoyuna yansıtıldığı gibi krizin çözülmesinde başrol oynayan isim Emre Belözoğlu değil. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bu konuda bir görüşme yapan Acun Ilıcalı’nın, Kosova maçının kadrosu açıklanmadan önce Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’le bir araya geldiği öğrenildi.

Bir hafta önce gerçekleşen kritik buluşmada Acun Ilıcalı’nın, Terim’e, kriz hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın düşüncelerini aktardığı belirtildi.

“Hocam, Cumhurbaşkanımız biliyorsunuz ki Arda’yı oğlu gibi sever. Onunla Burak’ın Çin’de ve İspanya’da ülkemizi başarıyla temsil etmesinden gurur duyuyor. Sizinle olan samimiyeti de ortada. Bu konunun uzamasından çok büyük rahatsızlık duyuyor ve artık bu tatsızlığın sona ermesini istiyor” sözleriyle mesajı ileten Acun, Terim’den, “Cumhurbaşkanımız’ın emri olur” yanıtını alır.

Bu gelişmenin ardından Acun’un talebi üzerine Emre Belözoğlu, Arda’yla bir araya geldi, aynı ortamdayken Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’i arayarak telefonu Arda’ya verdi. Euro 2016’dan sonra ilk kez görüşen ikili arasındaki buzlar eridi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.