Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KTSO ve KTB'den öğrencilere kış yardımı

Karacabey Ticaret Borsası ile Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nın geleneksel hale gelen eğitim yardımları bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştı. 

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2016 19:46
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2016 19:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
KTSO ve KTB'den öğrencilere kış yardımı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin katkısı ile gerçekleştirilen eğitim yardımı kapsamında alınan kışlık botlar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda ilçe merkez ve köylerimizdeki okullarda tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrenciler teslim edildi.

KTB ve KTSO yetkilileri tarafından yapılan açıklamada; “Oda ve Borsa olarak eğitim yardımları kapsamında Karacabey merkezinde ve köylerimizde bulunan okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimize teslim etmek üzere 2 bin 300 adet kışlık bot alımı gerçekleştirdik. Okullardan alınan listelere göre de bu botların öğrencilerimize teslim ettik. Bu vesileyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde faaliyetini sürdüren İlçe Borsa ve Odası olarak öğrencilerimize bir nebze de olsa destek olmaktan kıvanç duyuyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin başta olmak üzere okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadeleri yer aldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.