Hava Durumu

Kucağındaki 1,5 aylık bebekle...

Antalya'da 20'nin üzerinde ev ve iş yerinden çelik kasa ve değerli eşya çalan 4'ü kadın 6 kişi yakalandı. Şüphelilerden G.Y.'nin, kucağındaki 1,5 aylık kızıyla hırsızlık yaptığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kucağındaki 1,5 aylık bebekle...
Özellikle Aksu İlçesi'nde hırsızlık olaylarının artması üzerine geniş çaplı araştırma başlatan Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bölgede bulunan onlarca kamera görüntülerini inceledi. Hırsızlık yapanların, akraba olan S.N., G.Y., E.N., H.D. ile A.D. ve A.D olduğu belirlendi. Polis çete üyelerinin çalıntı plakalı bir otomobille Varsak Mahallesi'nde ormanlık alana doğru seyir halinde olduğu bilgisine ulaştı. Ormanlık alana çaldıkları kasa ve malzemeleri bıraktığı görülen şüpheliler, operasyonla yakalandı. 

Şüphelilerden G.Y.'nin kucağında 1,5 aylık kızıyla hırsızlık yaptığı, şimdiye kadar 20 ev ve iş yerinden altın, para, çelik kasa çaldıkları ortaya çıktı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, alçı tavan içine saklanmış 260 bin TL değerinde altın bulundu. Şüphelilerin, yakalanma korkusu nedeniyle çaldıkları çelik kasaları da ormanlık alanda parçalayarak açtıkları ortaya çıktı. 

İfadeleri tamamlanan şüpheliler, öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.