Hava Durumu

Küçük Emrah'a büyük şok

Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz'in ardından arabesk müziğin "Küçük Emrah"ı Emrah Erdoğan da yönetmenlik koltuğuna oturdu. Ancak Emrah gişede büyük bir şok yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2013 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2013 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Küçük Emrah'a büyük şok

Kendi yazdığı ve yönettiği "Gelmeyen Bahar" adlı filmini ise 8 Mart Kadınlar Günü'nde görücüye çıkarttı. Ancak film izleyicilerin ilgisini çekmedi!

5. HAFTADA SADECE 11 KİŞİ İZLEDİ

Şimdiye kadar filmi 20 bin 633 kişi seyretti. "Gelmeyen Bahar"ı 5. haftada ise sadece 11 kişi izledi. Film 180 bin lira hasılat yaptı. Bu tablo, "Emrah kitleyi ikna edemedi" yorumlarına yol açtı. Böylece sanatçının ilk yönetmenlik deneyimi büyük bir hayal kırıklığıyla sonuçlandı.

Ayten Uncuoğlu, Kerem Kupacı, Turgay Tanülkü, Orhan Alkaya, Beyza Şekerci ve Hasan Küçükçetin'in rol aldığı"Gelmeyen Bahar", töre, töre cinayetleri, kadına baskı ve şiddet konularını işliyor. Film, imkansız bir aşk yüzünden savrulan insanları beyazperdeye taşıyor.

"YENİ BİR ŞEY YOK"

Sinema yazarı Ömür Gedik, film için "Emrah iyi bir başlangıç yapmış" yorumunu yapmıştı. Film eleştirmeni Coşkun Çokyiğit ise "Gelmeyen Bahar'da yeni bir şey yok. Emrah'ın ileride daha büyük filmlere imza atacağını düşünüyorum" diye konuşmuştu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.