Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küçük evinizi büyük gösterecek 5 formül

Küçük odalı evler ne kadar samimi ve şirin gözükse de bazen duvarlar üstümüze geliyormuş gibi hissederiz. Odalarınızı daha ferah gösterebilecek bu yollar kesinlikle işinize yarayacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2018 22:38
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2018 22:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Küçük evinizi büyük gösterecek 5 formül

Çok amaçlı mobilyaları tercih edin
Odanız eğer küçükse daha ferah bir ortam yaratabilmek için bazı fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. Fazla sayıda mobilyanız varsa hepsinden kurtulun. Ve mobilyalarınızı çok amaçlı kullanmak üzere seçin. Örneğin üstü açılabilir rahat bir tabureyi hem oturak, hem sehpa hem de küçük bir dolap olarak kullanabilirsiniz.

Büyük mobilyalarınızı arkalara alın
Büyük ve hantal mobilyalarınızı odanın girişinden uzağa taşıyın. Odanın arka taraflarına doğru, duvarlara yakın bir şekilde yerleştirebilirsiniz. Geri kalan küçük eşyaları ise alana dengeli bir şekilde dağıtabilirsiniz. Böylece odaya girdiğinizde eşyalar üzerinize geliyor gibi hissetmezsiniz.

Uyumlu hale getirebilecek bir boya kullanın
Evi boyarken mobilyaların görsel kalabalığını giderebilmek için evi mobilyalarınızın renginde boyayabilirsiniz. Aynı zamanda bunu radyatörler havalandırmalar gibi gözünüze batan yerlerde de kullanabilirsiniz.

Çok büyük veya karışık duvar tabloları seçmeyin
Büyük boy tablolar ne kadar güzel gözükse de küçük bir oda içerisinde daraltıcı bir hal alabilir. Gözünüzü yormayan ve standart boylardaki tabloları tercih edebilirsiniz.

Etrafı temiz ve sade tutun
Odaları süs eşyalarıyla ve sevdiğimiz aksesuarlarla süslemek her zaman eğlencelidir. Ancak bu eşyalarınızın birazını kaldırıp toplarsanız daha havadar bir oda elde edebilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.