Hava Durumu

Küçük Nehir'in ölümünde korkunç şüphe!

Van'ın Gürpınar İlçesi'ne Kırkgeçit Köyü'nde 4.5 ay önce ortadan kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ın geçen cuma günü cesedinin bulunmasının ardından, katilin bulunması için jandarma, tüm köy halkının tek tek ifadesini almaya başladı. İstanbul Adli Tıp Kurumu'nun hazırlayacağı otopsi raporunda elde edilecek bulguların olayın aydınlatılmasında önemli rol oynayacağı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2015 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2015 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Küçük Nehir'in ölümünde korkunç şüphe!
Gürpınar İlçesi'ne 40 kilometre uzaklıkta olan ve köyden mahalleye dönüştürülen Kırkgeçit Mahallesi'nde 29 Ekim 2014'te kaybolan Nehir Aslan, mahalle ve çevresinde asker, AFAD, UMKE ve korucular tarafından aylarca yapılan aramalara rağmen bulunamamıştı. Tüm araştırmalara rağmen Nehir ile ilgili hiçbir ize rastlamazken, 4 yaşındaki Nehir Aslan'ın cesedi, geçen cuma günü evinin yakınında bulundu.

ADLİ TIP BULGULARI BEKLENİYOR 

Cesedin bulunmasının ardından olayın çözülebilmesi için yeniden kapsamlı bir soruşturma başlatan jandarma, mahalledeki tüm kişilerin ifadelerini almaya başladı. Jandarma, olayın çözümü için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilen cesetten elde edilecek bulguların büyük önem taşıdığını söyledi. Nehir'in cesedinde darp izi olup olmadığı, cinayetse neyle, nasıl işlendiği, katil ya da katillere ait bir izin bulunup bulunmadığının Adli Tıp incelemesi sonrası ortaya çakacağını belirten jandarma, cesedin bulunduğu bölgeyi de ayrıca incelemeye aldı. Cesedin bulunduğu bölgenin defalarca arındığına dikkat çeken jandarma, cesedin sonrada o bölgeye bırakılabileceği ihtimalinin de önemli bir ipucu olabileceği üzerinde duruyor.

Bu arada Gürpınar İlçesi'nin DBP'li belediyesinin meclisi, gelecek ay Kırkgeçit Mahallesi'nde yaptırılacak bir çocuk parkına Nehir Aslan'ın ismini verme kararı aldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.