Hava Durumu

'Küçük Onur'dan yıllar sonra gelen itiraf!

'Küçük Onur' lakabıyla ünlünen Onur Sarıkaya, Kanal D'de yayınlanan 'Renkli Sayfalar’ programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2016 21:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2016 21:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Küçük Onur'dan yıllar sonra gelen itiraf!
Sahne hayatını ve ekrandan uzak kaldığı dönemi canlı yayında anlatan Onur Sarıkaya, "Gazino kültürü çok farklı bir kültür. Genelde aileler gelirdi. Eskiden insanlar çocuklarıyla gelirdi. Para kazanmak ve aileme yardım etmek zorundaydım ve çok küçük yaşlarda sahneyle tanıştım. Allah herkese bir misyon yüklüyor. Kimimiz çocuk olarak yaşıyoruz, kimimiz çocuk yaşta olgunlaşmak zorunda kalıyoruz. Hiçbir zaman ‘Çocukluğumu yaşayamadım’ demiyorum. AVM’ye gittiğimde Oyun salonlarının önünde durup 2-3 tur atari oynuyorum. Ses değişim dönemindeydim. Albüm yapmak istemedim. Belli periyodlarda şan eğitimi alarak yoluma devam ettim. Şarkı söylerken bir yerde kalıyordu sesim. Sonra bunun tıbbi yöntemlerle değil de eğitimlerle düzeleceğini öğrendim" ifadelerini kullandı.

İlk ünlü olduğu o dönem içkili ortamlarda sahne aldığını itiraf eden 'Küçük Onur', "Başıma çok kötü şeyler gelebilirdi. Çok şükür gelmedi. Kendimi ve ailemi korumak adına uzak durdum. İçilen tek şey Alkol değildi. İmza yetkim ailemdeydi. 72 bölüm dizi çektik, 3 albüm yaptık. Şimdi de sahneye çıkıyorum, ekstralara gidiyorum. Bizim kafamız kıskançlığa çalışmıyordu. ‘İbrahim şöyle ben niye böyleyim’ dediğim olmadı hiç. İkimizi hiç kıyaslamadım. Onun da öyle düşünceleri olmamıştır" şeklinde konuştu.

"Sahne döneminde herkesten büyük destek gördüm. Kimi şarkı vererek destek oldu, kimi stüdyoya gelerek fikir verdi. Parasal sorun hiç yaşamadım. Kız arkadaşımla bir şeylerin sözünü verdik. İnşallah önümüzdeki yaz evleneceğiz. Ben ailesini çok seviyorum, ailesinin de beni sevdiğine inanıyorum" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.