Hava Durumu

Küçük tartışma hayatını karartacaktı

Bursa'da iki kişi arasında parkta oturma meselesi yüzünden kavga çıktı. Çıkan kavgada şahıslardan biri bıçakla yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2012 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2012 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Küçük tartışma hayatını karartacaktı

Tanımadığı kişiyi bıçaklayan kişiyse emniyette verdiği ifadeyle pişman olduğunu söyledi.

Bursa'da parkta oturan iki arkadaşlar tanımadıkları şahıslar arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada şahıslardan biri bıçakla ağır yaralandı. Tanımadığı şahıs yaralayan kişinin emniyette verdiği ifadeyse küçük bir tartışmanın gereksi yere ne kadar büyüdüğünü ortaya koydu. İşte tanımadığı şahsı bıçaklayan kişinin ifadesi:

Arkadaşlarla parkta oturuyorduk. Daha önce tanımadığımız iki kişi geldi ve burada neden oturduğumuzu sordu. Biz 'her zaman burada oturuyoruz, size ne' dedik. Daha sonra. Karşılıklı küfürleşmeler başladı. Gelenler bizden büyüktü ve kuvvetliydi. Bize birisi bıçak çıkardı, bende bulduğum sopayla eline vurdum ve bıçağı aldım. Rastgele sallamaya başladım. Bıçağı görünce kaçmaya çalıştılar ama o esnada sanırım ikisi yaralanmış. Sonra polisler geldi bizi yakaladı. Ambulans çağırarak yaralıları hastaneye gönderdiler. Birisini farkında olmadan ağır şekilde yaralamışım. Ama kavgayı biz başlatmamıştık. Biz mahallemizin parkında oturuyorduk. Keşke kavga olayına hiç bulaşmasaydım, maalesef kavga olayımız polis merkezinde sonuçlandı. Birbirimizden şikayetçi olduk. Mahkememizin sonuçlanmasını bekliyoruz"

Bursa Emniyet Müdür Ali Osman Kahya, küçük tartışmaların büyük sonuçlar doğuracağını, bu sebeple vatandaşların sinirlerine hakim olması gerektiğini söyledi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.