Hava Durumu

Kulisler hareketlendi... İşte istifası istenecek 7 başkan

AK Parti'de değişim rüzgarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'metal yorgunluğunu kabul edemeyiz' sözleriyle başlamıştı. Beş büyükşehir belediye başkanlarının istifası istenmiş ve bu başkanlar art arda istifa etmişlerdi. Şimdi ise Ankara kulislerinde konuşulan yeni bir iddia var: 7 ilde daha belediye başkanlarının istifası istenecek.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2017 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2017 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kulisler hareketlendi... İşte istifası istenecek 7 başkan

İstifaları istenen başkanlar Kadir Topbaş, Melih Gökçek, Ahmet Edip Uğur, Recep Altepe, Faruk Akdoğan art arda görevlerini bırakmışlardı. Ama kulislerde AK Parti'deki değişim rüzgarının bununla kalmayacağı konuşuluyor. Biraz ara verilse de Kasım ayından sonra istifasının istenileceği 7 başkanın daha olduğu iddia edildi.

İŞTE O İLLER

Kanal D muhabiri Seçil Özer, Ankara kulislerinde konuşulan bu iddiaları araştırdı. Özer kulislerde, 'Gaziantep, Antalya, Trabzon, Ordu, Uşak, Nevşehir, Afyonkarahisar Büyükşehir Belediye Başkanları'nın istifalarının isteneceği iddialarının olduğunu aktardı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel daha önce hakkında çıkan bu iddialarla ilgili konuşmuş, 'Cumhurbaşkanımızın iması bile istifa etmem için yeterli' demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.