Hava Durumu

Küllerinden doğacak!

Başkan İbrahim Öztürk'ün önderliğindeki Kırmızı Beyazlılar şu ana kadar U-15, U-16, U-17 yaş liglerinde şampiyonluk yaşayarak Elit Lig'e yükseldi. Antrenör Ayvaz Öztürk'ün hazırladığı U-19'da da hedef 1. Küme.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2017 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2017 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Küllerinden doğacak!

2014 yılının aralık ayında düzenlenen "Vefa" gecesinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin teşvikleriyle yeniden kurulan Mensucat Gençlikspor yoluna emin adımlarla devam ediyor. Başkan İbrahim Öztürk ile yönetim kurulu üyeleri Ali Faidelibaş, Vecihi Çınar, Mesut Ceylan, Ertuğrul Van ve Cemil Koç'un önderliğinde her şeye sıfırdan başlayan Kırmızı Beyazlılar şu anda sadece alt liglerde yer alıyor. 3 senede U-15, U-16, U-17 yaş liglerinde şampiyonluk yaşayan Mensucatspor, bu kategorilerde elit liglerde mücadele edip Türkiye şampiyonalarını kovalıyor.

Mensucat Gençlikspor'da şu anda Ayvaz Öztürk ve Ercan Böztürk antrenör olarak görev alıyor. Büyük yaş kategorilerine bakan ve şu anda Hüdavendigar Spor Tesisleri'nde U-19 Yaş Ligi 2. Küme hazırlıklarını sürdüren takımı çalıştıran Ayvaz Öztürk, Bursa Hakimiyet'e önemli açıklamalarda bulundu. Öztürk, "Bizim amacımız Mensucatspor adını yeniden tüm Türkiye'ye duyurmak. Şimdilik sadece alt yaş ligleriyle mücadele ediyoruz. U-19 ile de 1. Küme'ye yükseleceğiz. Hedefimiz tüm takımlarımızla Türkiye şampiyonalarına katılmak. Daha sonra ise A takım bazında kulübü hak ettiği yerlere getirmek" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.