Hava Durumu

Kültür Okulları başarıya doymuyor

Bu yıl 17.'si gerçekleştirilen Uluslararası Nilüfer Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen basketbol turnuvasında, Kültür Okulları sporcuları aldıkları derecelerle organizasyona damga vurmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2018 07:45
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2018 07:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kültür Okulları başarıya doymuyor

KIYASIYA MÜCADELE

Nilüfer 17. Uluslararası Spor Şenlikleri okulların basketbol finalleri ile şenlendi. İhsaniye Kapalı Pazar Yeri'nde yapılan şenlikte 8 kategoride 32 takım dereceye girdi. Nilüfer 17. Uluslararası Spor Şenlikleri'nde basketbol finalleri coşku içinde gerçekleşti. Yarım saha, tek pota ve 3'er kişilik takımlar halinde oynanan maçlar heyecanlı saatlere sahne oldu. Dereceye girebilmek için kıyasıya mücadelenin yaşandığı organizasyona Kültür Okulları damga vurdu.

KUPALARI TOPLADI

Kültür Okulları, 17. Uluslararası Nilüfer Spor Şenlikleri Basketbol Turnuvası'nda küçük kızlarda 1.'lik ve 3. lük kupasının sahibi olurken, minik kızlarda 1.'lik kupası Minik erkeklerde 2.'lik kupası kazanarak basketbol branşında katıldığı tüm kategorilerde madalyaları toplayarak büyük bir başarıya imza attı. Ayrıca Kültür Okulları, okul sporları küçük kızlar kategorisinde namağlup yarı finale adını yazdırarak bir başka başarının altına imza attı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.