Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kültürpark'ta yön buldular

Osmangazi Belediyesi'nin ev sahipliğinde bu yıl 6'ncısı düzenlenen Türkiye Patika Oryantiring İl Şampiyonası, Kültürpark'ta gerçekleştirildi. Dereceye giren sporcular Bursa'yı Türkiye şampiyonasında temsil edecek.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2018 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2018 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kültürpark'ta yön buldular

KIYASIYA MÜCADELE
Türkiye'de ilk kez Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye Patika Oryantiring İl Şampiyonası'nda sporcular unutulmaz bir gün yaşadı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan şampiyonaya OBAM üyeleri, çeşitli okullardan öğrenciler olmak üzere 13'ü bedensel engelli toplam 63 sporcu katılım sağladı. Bedensel engelli ve engelli olmayan sporcuların harita, işaretler yardımıyla yön bulup, belirlenen hedeflere ulaşmasının hedeflendiği şampiyonada sporcular parkuru hatasız, en kısa sürede tamamlayabilmek için mücadele etti.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Düzenlenen ödül töreninde konuşan Türkiye Oryantiring İl Temsilcisi Emine Öztürk, "Bu yıl 6'ncısını düzenlediğimiz şampiyonamızda derece yapan sporcularımız 10 Haziran tarihinde İzmir'de Türkiye Patika Oryantiring Şampiyonası'na katılacak ve milli sporcu belirlenecektir. Burada derece yapan milli sporcu ise 3-12 Ağustos tarihleri arasında Letonya'da düzenlecek Dünya Oryantiring Şampiyonası'da (WTOC) ülkemizi temsil edecektir. Spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerden dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.