Hava Durumu

Kulüp bul Cuenca

Bursaspor’a Deportivo La Coruna’dan transfer edilen ve beklenen seviyeye ulaşamayan Isaac Cuenca’dan kulüp bulması istendi. Konu dün Özlüce Tesisleri’ne gelen temsilcisine iletildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2016 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2016 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kulüp bul Cuenca
MENAJERİ BURSA’DAYDI

Barcelona altyapısından yetişen ve Bursaspor’a büyük umutlarla Deportivo La Coruna’dan transfer edilen Isaac Cuenca gönderilecekler listesine alındı. Hamza Hamzaoğlu’nun oynanan hazırlık ve resmi maçların ardından kararını verdiği ve yönetim kuruluna Cuenca’yı kadroda görmek istemediğini ilettiği öğrenildi. Bu gelişmenin ardından da Isaac Cuenca, menajeriyle birlikte dün Özlüce Tesisleri’nde yönetimde görüştü. 

FREY İÇİN GÖRÜŞÜLECEK

Cuenca’nın yanı sıra sadece tek maçta parlayan ancak ardından verilen şansları iyi kullanamayan Bakaye Traore’nin de gönderilecekler listesinde olduğu ve konunun ilerleyen günlerde görüşüleceği ifade edildi. Yönetim ayrıca sözleşmesi feshedilen fakat parası geçmiş yönetim tarafından ödenmeyen Sebastien Frey’in menajeri Erk Toros’u da Bursa’ya davet etti. Ali Ay yönetimi Frey’in temsilcisiyle görüşerek aradaki sıkıntıyı giderme yoluna gidecek. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.