Hava Durumu

Kulüplerin son dakika transfer haberleri

Gazete ve internet sitelerinde yer alan 13 Ocak 2018 tarihli son dakika transfer haberlerini sizler için derledik. 4 Ocak'ta resmi olarak başlayan devre arası transfer sezonu için takımların transfer listeleri ve transfer etmek istedikleri oyuncular da belli oldu. İşte 13 Ocak 2018 tarihli gazetelerde ve internet sitelerinde yer alan son dakika transfer haberlerinden bazıları:

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2018 21:59
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2018 21:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kulüplerin son dakika transfer haberleri

Trabzonspor'a sezon başında gelen Burak Yılmaz, basın toplantısı düzenledi. Hakkında çıkan transfer haberleri ile ilgili konuşan milli futbolcu, yurt dışından teklif aldığını açıkladı. Tecrübeli forvet oyuncusu, gitme ihtimalinin de olduğunu belirtti. Milli golcü, "Teklifler aldığım doğru. Transferin gerçekleşmesi için yönetim, kulüp veya futbolcu için bir şeylerin belli olması gerek. Ya da kalmam için bazı şeylerin net olması gerekli. Transfer teklifi alan futbolcunun gitme ihtimali vardır." sözlerini sarf etti.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Cenk Tosun'un Everton formasıyla çıkacağı ilk maçı izlemek için bugün Londra'ya gidecek. Orman, Maviler'in Tottenham karşılaşması sonrasında Arsenal'li Danny Welbeck ve Leicester City'li Islam Slimani için transfer görüşmesi gerçekleştirecek.

Galatasaray, Peres için Roma'ya 9 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sundu. İtalyan ekibi ise opsiyonun 12 milyon euro olmasını istedi.

Galatasaray'da sol bek bilmecesi son buluyor. Sarı-Kırmızılı takıma geri dönen kaleci antrenörü Claudio Taffarel, Brezilya'nın yükselen yıldızları arasında gösterilen Junior Tavares'i Galatasaray'a önerdi. Fatih Terim'in onay verdiği Brezilyalı yıldızla görüşmeler başladı. Taffarel'in bu transferde önemli bir rol oynadığı öğrenildi.

Fikret Orman ile görüşen deneyimli teknik adam, Ba konusundaki fikrini belirtti. Güneş, "İyi bir Demba Ba'yı isterim. Çünkü Negredo'nun olmadığı zamanlarda tecrübeli bir isme ihtiyacım var. Ancak risk varsa transferi olmasın. Sağlık durumu elveriyorsa Ba'dan yanayım" dedi.

Trabzonspor'un eski yıldızı Gökdeniz Karadeniz'in tavsiye ettiği 25 yaşındaki kanat oyuncusu için teknik direktör Rıza Çalımbay'ın da onay verdiği öğrenildi. Başkan Muharrem Usta ve kurmaylarının Maxime için Rubin Kazan'ın kapısının çalınacağı bildirildi.

Paris Saint Germain, geçtiğimiz yaz Barcelona'dan 222 milyon euro karşılığında Neymar'ı transfer ederek futbol piyasasını alt üst etmişti. Ne var ki bu rekorun kırılması da fazla zaman almayacak gibi görülüyor. Zira bugün Fransız basınında yer alan iddialar akıl sınırlarını zorlayacak nitelikte. Fransa'da yayım yapan Le 10 Sport'un haberine göre Manchester United, PSG'nin Brezilyalı süperstarı için tam 500 milyon euro'yu gözden çıkardı. Gazete, dünkü sayısında da oyuncuyla bir süredir ilgilendiği bilinen Real Madrid'in de PSG yönetimine 400 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlandığını yazmıştı.

Bruma'nın Galatasaray'a yeniden döneceği haberlerine futbolcunun menajeri Catio Balde'den açıklama geldi. Balde, Leipzig yönetiminin Bruma'yı bırakmayacağını ve Portekizli futbolcunun Bundesliga'da kalacağını söyledi.

Galatasaray yönetimi Terim'in isteği üzerine 24 yaşındaki oyuncu için girişimlere başladı. Bernat olumlu cevap verirken, Bayern Münih'e kiralama teklifi iletildi. Alman kulübü onay verirse, imza atılacak.

Muslera sonrasına yatırım amaçlı olarak Kardemir Karabükspor kalecisi Çağlar Akbaba'ya talip olan sarı kırmızılılar, ilk görüşmede istediği sonucu alamadı. Sol bek transferi tamamlandıktan sonra Karabük'le yeniden masaya oturulacak. Cim bom 500 bin euro önerdi, Karabük 750 bin euro istedi.

Fenerbahçe, Brezilyalı Fernandao için 3 milyon euro, Ozan Tufan içinse 8 milyon euro talep ediyor. İki futbolcu için henüz resmi bir teklif gelmedi fakat sözlü belirtilen rakamlar istenen fiyatın çok altında.

Fatih Terim'in "Sürpriz bir isim gelebilir" dediği kişinin Emre Mor olduğu bildirildi. 20 yaşındaki yıldız futbolcu sarı kırmızılı formaya sıcak bakıyor.

Galatasaray'ın sezon başında Osmanlı'dan bonuslarla birlikte 9 milyon euroya transfer ettiği Badou Ndiaye için ingiliz ekibi Stoke City 2 katı teklif yaptı. Premier Lig'de yoluna şu an teknik direktörsüz devam etse de Stoke City'nin izleme komitesine güvenerek Ndiaye'yi koparmak için 18 milyon euroyu gözden çıkardı. Fransız basını 20 milyon euro teklif yapıldığını yazdı.

Sol bek transferi konusunda yoğun mesai harcayan Galatasaray'ın, Las Palmas'ın Fransız forveti Loic Remy transfer etmek istediği ortaya çıktı.

FC Midtjylland, Novak transferi için izin vermeyince Trabzonspor yönetimi, işi yerinde bitirmeye gidiyor. Trabzonspor'un anlaştığı Çekyalı sol bekin kulübünü de ikna etmek isteyen Usta, "Satmıyorsanız, kiralayalım" teklifini masaya koyacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.