Hava Durumu

Kuma getirilen kadını öldürdü

BURDUR'un Ağlasun İlçesi'nde 36 yaşındaki Gönül Erdoğan, 40 yaşındaki eşi Ahmet Erdoğan'ın kaçırarak üzerine kuma olarak getirdiği 28 yaşındaki Nuran Kocakaya'yı tabancayla başından vurup öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2013 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2013 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kuma getirilen kadını öldürdü

Olay, saat 07.00 sıralarında Ağlasun'un Dereköy Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre Çobanlık yapan evli ve 3 çocuk babası Ahmet Erdoğan, 9 Nisan'da aynı köyde oturan Nuran Kocakaya'yı kaçırdı. Ahmet Erdoğan, eşi Gönül Erdoğan ve Nuran Kocakaya ile birlikte yaşamaya başladı. Saat 04.30 sıralarında Ahmet Erdoğan'ın Ağlasun'da hayvan pazarına gitmesi üzerine evde yalnız kalan Gönül Erdoğan ile Nuran Kocakaya tartıştı. Kıskançlık krizine giren Gönül Erdoğan, hayvanlara yem vermek için ahıra giden Nuran Kocakaya'nın başına tabancayla tek el ateş ederek vurdu. Gönül Erdoğan, yaşamını yitiren Nuran Kocakaya'yı daha sonra bir çuvala koyarak samanlığa gizledi.

Nuran Kocakaya'nın cesedi, Gönül Erdoğan'ın olayı kayınvalidesine anlatması üzerine bulundu. Cinayet ihbarı üzerine gelen jandarma ekipleri tarafından öğle saatlerinde ceset samanlıkta bulundu. Gönül Erdoğan'ı gözaltına alan ekipler, olayda kullanılan tabancayı da samanlıkta taş ve çuvalların altında buldu. Cumhuriyet savcısının olay yeri incelemesinin ardından Kocakaya'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gözaltına alınan Gönül Erdoğan'ın sorgusu sürüyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.