Hava Durumu

Kumandanın pilini yutan küçük Ahmet'ten haber var

Geçen hafta evlerinde televizyon izlerken kumanda pilini yutan 3 yaşındaki Ahmet Eren Yılmaz, yuttuğu kumanda pilinden iki gün sonra normal yolla kurtuldu. Ailesi kumanda pilinden minik Ahmet Eren'in cerrahi bir yönteme gerek kalmadan normal yolla kurtulması üzerine rahat bir nefes aldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2018 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2018 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kumandanın pilini yutan küçük Ahmet'ten haber var

Trabzon Vakfıkebir'e bağlı Kemaliye Mahallesi'nde oturan Yılmaz ailesi geçtiğimiz hafta büyük bir şok yaşadı. Evin 3 yaşındaki çocuğu Ahmet Eren Yılmaz, televizyon izlerken televizyon kumandasının pilini yuttu. Bunun üzerine aile önce çocuklarını Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ne ardından da buradaki ilk müdahalenin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne götürdü.

Çekilen röntgen filminde pil açık olarak minik Ahmet Eren'in karnında gözükürken, doktorlar pilin normal yolla çıkmaması halinde çocuğa cerrahi müdahalede bulunmaya karar verdi. Ancak pil olayın gerçekleşmesinin üzerinden iki gün sonra normal yolla vücuttan atıldı. Ailesi minik Ahmet Eren'in cerrahi bir yönteme gerek kalmadan normal yolla kurtulması üzerine rahat bir nefes aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.