Hava Durumu

Kupa Serpa Yapı'nın

3. Geleneksel BURTİMDER-Nihat Şengezer Futbol Turnuvası kıran kırana geçti.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2016 02:40
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2016 02:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kupa Serpa Yapı'nın
Merhum dernek üyesi Nihat Şengezer'in anısına düzenlenen turnuvada Serpa Yapı şampiyonluğa ulaşırken, Çalı İnşaat ikinci ve Antik Boya ise üçüncü oldu. 

ŞENGEZER ANISINA

Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği’nin (BURTİMDER) bu yıl üçüncü kez gerçekleştirdiği futbol turnuvasında heyecan final maçlarıyla sona erdi. Merhum dernek üyesi Nihat Şengezer'in ismi verilen turnuvada Motif Yapı, Serpa Yapı, Çalı İnşaat, Sanartes, Antik Boya, Camex Cam, İzomet, Epsa Yalıtım ve Canyap firmaları kıyasıya bir mücadele sergiledi. 1 Haziran 2016'da start alan turnuvanın şampiyonu Serpa Yapı olurken, ikinciliği Çalı İnşaat ve üçüncülüğü ise Antik Boya elde etti. 

SAHADA STRES ATTILAR

BURTİMDER Başkanı Yusuf Aydın Eskibozkurt, turnuvanın dernek üyeleri arasında birlik ve beraberliğin pekişmesi açısından da büyük bir önem taşıdığını vurgulayarak, “Heyecan içinde geçen organizasyona dernek üyelerimizin ilgisi de oldukça fazlaydı. Bu gibi sosyal organizasyonlarla üyelerimizi bir araya getirmeyi hedefliyoruz” dedi. Eskibozkurt, bu gibi çalışmalar sayesinde stresli iş hayatından biraz da olsa uzaklaşıldığını ve dernek üyeleri arasında beraberliğin sağlandığını sözlerine ekledi.

Turnuvada dereceye giren takımların ödüllerini Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy ve Markaj yorumcusu Bursasporlu eski futbolcu Erkan Öncel takdim etti. 

Bursa Hakimiyet
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.