Hava Durumu

Kupa Voley'de şampiyon Fenerbahçe

Kadınlar Kupa Voley Final Karşılaşması'nda VakıfBank ile Fenerbahçe şampiyonluk için karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında etkili savunma yapan sarı lacivertliler karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak kupanın sahibi oldu. 2017 yılının ilk kupasını kazanan Fenerbahçe bayan voleybol takımı 3. defa bu mutluluğa ulaşmış oldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2017 21:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2017 21:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kupa Voley'de şampiyon Fenerbahçe

Ankara Başkent Spor Salonu'nda oynanan mücadelenin ilk setinde Kim'in servisleriyle avantaj yakalayan Fenerbahçe 5-2 öne geçti. VakıfBank rakibini yakalasa da Sarı-Lacivertliler ilk teknik molaya 8-7 önde girdi. Eda'nın etkili servislerini artan savunma direnciyle birleştiren Fenerbahçe, avantajı tekrar eline aldı ve ikinci teknik molaya da 16-13 önde girdi. Naz'ın servis turunda üçlü hücum turuna geçen VakıfBank 6-0'lık bir seri yakaladı ve 19-16 öne geçti. Bu sefer rakibini yakalayan taraf Fenerbahçe oldu ve setin son bölümünü daha iyi oynayan Sarı-Lacivertliler, yakaladığı seri ile setten 25-22 galip ayrıldı ve 1-0 öne geçti.

İkinci sete çok iyi başlayan Fenerbahçe ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Aradaki sayı farkını koruyan Sarı-Lacivertliler ikinci teknik molaya 16-8 önde giren taraf oldu. Rahat oyununu setin sonunda da sürdüren Fenerbahçe, ikinci seti 25-15 kazanarak durumu 2-0'a getirdi.

Üçüncü setin başına karşılıklı sayılar vardı. Skorer oyuncuları Kim,Natalia ile sayılar bulan sarı lacivertliler ilk teknik molayı 8-7 geride tamamlamasına rağmen ikinci molayı 16-11 önde geçti. Setin son bölümüne ağırlığını koyan Fenerbahçe seti 25-19 maçı ise 3-0 kazanarak kupanın sahibi oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.