Hava Durumu

Kupada Timsah yürüyüşü

Bandırma Kırmızı'yı iki uzatma sonunda 10 sayı farkla mağlup etmeyi başaran Bursaspor, kupada bugün saat 20.15'te İstanbulspor Beylikdüzü'yle finale kalabilmek için karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2017 04:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2017 04:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kupada Timsah yürüyüşü

Bursaspor Durmazlar, Mersin'de düzenlenen Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası Final Grubu çeyrek finalinde Bandırma Kırmızı ile karşı karşıya geldi. Edip Buran Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye Erdem İlter, Cem Coşkun, Yunus Çankaya, Karlo Vragoviç, Dejan Borovnjak beşiyle başlayan Yeşil Beyazlılar, Vragoviç ve Borovnjak'ın basketleriyle etkili olduğu ilk çeyreği 28-21 önde tamamladı. Üstünlüğünü ikinci periyotta da sürdüren Potanın Timsahları, çeyreğin sonuna doğru bulduğu seriyle soyunma odasına 14 sayı farkla (48-34) galip girdi.

RAKİP İSTANBULSPOR

Üçüncü periyoda istediği gibi başlayamayan Bursa temsilcisi, farkın erimesini önleyemezken, son çeyreğe 56-50 önde başlayan Timsah, sayı bulmakta zorlanınca rakip Bandırma Kırmızı 8-0'lık bir seri buldu ve 56-58 öne geçti. Maçın normal süresi 75-75 sona erince karşılaşma uzatmaya gitti. İlk uzatmada da eşitlik bozulmayınca (85-85) ikinci uzatmaya geçildi. Bu bölümde üstünlüğü yeniden eline alan Bursaspor, parkeden 99-89 galip ayrılarak adını son 4'e yazdırdı. Potanın Timsahları bugün saat 20.15'te İstanbulspor Beylikdüzü'yle finale kalabilmek için kozlarını paylaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.