Hava Durumu

Kupalar sahiplerini buldu

Liglerinde ilk 3 sırayı alıp 1. Amatör Küme'ye yükselen Çalıspor, Çağlayanspor ve Romanspor'a kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ve Futbol İl Temsilcisi Mustafa Beşen takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2018 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2018 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kupalar sahiplerini buldu

ŞAHİN DESTEK OLDU
7 grup halinde oynanan 2. Amatör Küme heyecanı sona ererken gruplarında ilk 3 sırayı alıp adını bir üst lig olan 1. Amatör Küme'ye yazdıran takımlar da yavaş yavaş kupalarına kavuşuyor. Toplam 21 ekibin üst lige çıkma hakkı kazandığı takımlar içerisinde 2. Amatör Küme 4. Grup'ta mücadele eden ve 18 karşılaşmada elde ettiği 15 galibiyetle ligi 1. sırada tamamlayan Romanspor, geçtiğimiz gün kupasını Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin'in elinden almıştı.

BEŞEN ÖDÜLLENDİRDİ
Romanspor ile aynı grupta mücadele eden ve ligin son haftasında sahasında aldığı farklı Kanalboyu Nilüferspor galibiyetiyle 3. basamakta yer alarak üst lige çıkan Çağlayanspor ise şampiyonluk kupasını Futbol İl Temsilcisi Mustafa Beşen'in elinden aldı. Beşen'in kupa verdiği bir diğer takım ise Çalıspor oldu. Hatırlanacağı üzere 2. Amatör Küme 2. Grup'ta mücadele eden Çalı ekibi 2 maçta 18 galibiyetlik başarıyla ligi 2. sırada tamamlayarak üst lige çıkmayı başarmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.