Hava Durumu

"Kupayı Bursa'ya getireceğiz"

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur kura çekiminde Bursaspor'u temsil eden yönetim kurulu üyesi Erkan Aydemir, "Son kupamızı 2010'da aldık. Bu sene Türkiye Kupası'nı Bursa'ya getirmek istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2018 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2018 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Kupayı Bursa'ya getireceğiz"

PUANLA AYRILACAĞIZ

Bursaspor Yönetim kurulu üyesi Erkan Aydemir Galatasaray maçıyla ilgili konuştu. Takımın gidişatından ve gençlerin gösterdiği performanstan memnun olduklarını söyleyen Aydemir, yarın Galatasaray ile oynayacakları maçtan puan çıkaracaklarına inandıklarını söyledi. Erkan Aydemir, "Takımımız iyi oynuyor. Bir şanssızlığımız da var. Galatasaray maçından puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Samet hocamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz." dedi.

BU YIL HEDEFİMİZ FİNAL

"Süper Lig'de altyapısından en çok futbolcu oynatan kulüp Bursaspor. Samet hocamız da altyapıya çok önem veriyor. Bu konuda altyapıdaki oyuncularımız da çok şanslılar." diye konuşan Erkan Aydemir, Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü Turu'nda 1461 Trabzon eşleşmesi hakkında da "Son kupamızı 2010 yılında lig şampiyonu olarak almıştık. Avrupa'ya giden en kestirme yok şu an Ziraat Türkiye kupası. Bu yıl hedefimiz final ve kupayı Bursa'ya getirmek." şeklinde görüş belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.