Hava Durumu

Kupayı Türk bayrağıyla kaldırdı

Arda Turan, Atletico Madrid'in UEFA şampiyonu olduğu karşılaşma sonrası NTV'ye değerlendirmelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2012 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2012 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kupayı Türk bayrağıyla kaldırdı
Arda, "Türk bayrağı ile oraya çıkmak en çok istediğim şeydi. Şu anda yaşadığım mutluluğu ifade edecek kelimeler bulunamaz" dedi.
   

İspanyol takımın Türk oyuncusu Arda Turan, zaferi NTV'ye değerlendirdi.

Canlı yayına telefonla bağlanan Arda, "Söylenecek çok fazla bir şey yok. Çok mutluyum. Ailemi ve ülkemi gururlandırdığımı düşünüyorum. Türk bayrağı ile oraya çıkmak en çok istediğim şeydi. Şu an yaşadığım mutluluğu ifade edecek kelimeler bulunamaz" dedi.

Erken gelen gollerin kendilerine avantaj sağladığını aktaran milli oyuncu, "Athletic Bilbao gerçekten çok iyi bir takım. Golleri erken bulduk, maçtan önce hocamızla da konuşmuştuk, Iraola'yı kapatmamız gerekiyordu. Taktiksel olarak ne gerekiyorsa sahada onu yapmaya çalışıyoruz. Benim gol atmam ya da atmamam önemli değil. Önemli olan takım olarak kazanarak bu mutluluğu yaşamak" diye konuştu.

Arda Turan şöyle devam etti:

"Bizim takımımızın her bir oyuncusu inanılmaz. Biz sezonun başından beri buna kilitlendik. Ne kadar profesyonellik olsa da amatör ruhla da savaşmak gerekiyor. Hepimiz sahada bunu yaptık. İnanılmaz bir takım arkadaşlığına sahibiz. Kupayı kazandığımız için çok mutluyuz."


ntvmsnbc



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.