Hava Durumu

Kupayla döneceğiz

Nike Premier Cup’ta Türkiye şampiyonu olan U 15 takımı, Polonya’da düzenlenecek turnuvada başarılı olacaklarını ve Dünya Şampiyonası’na gitmek istediklerini söylediler.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2012 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2012 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kupayla döneceğiz
Emrah GÜLER

Coca Cola Akademi Ligi’nin finalinde Fenerbahçe’ye yenildikten bir hafta sonra bu kez rakiplerini yenerek Nike Premier Cup’ta şampiyon olan Bursaspor U 15 takımı, yarın başlayıp 6 Mayıs’a kadar devam edecek ve 20 önemli takımın katılacağı Avrupa Şampiyonası için bugün Polonya’ya gidiyor. Genç Timsahların deneyimli antrenörleri ve kaptanı tarihi turnuva öncesi BH Spor’a önemli açıklamalarda bulundu.

BU GURUR ONLARIN

Bursaspor’un Gençlik Geliştirme Programı Sorumlusu Faruk Korkmaz futbolcuların önemli bir başarı yakaladığını söyledi. Korkmaz; "Zor takımların arasından sıyrılmak önemli. Bu gurur takımın ve kulübün... 4 yıldır yaptığımız yatırımların karşılığını şampiyonluklarla almak çok güzel. Bu çocuklar ağabeylerinden önce Avrupa’nın kapısını aralayarak yolu açtılar. Çok kaliteli bir ekip kurduk bu takımdaki çocuklarımız birkaç seneye kadar A takımımızda yer bulacak seviyedeler" dedi.


HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONASI
U15 takımının deneyimli hocası Yılmaz Burul üç senedir bu takımla beraber çalıştığını söyleyerek, "Biz daha önce de yurtdışında birçok şampiyonluk kazandık. Sene başında hedefimiz bu kupada şampiyon olup Avrupa’ya gitmekti. Bundan sonraki tek amacımız Polonya’da yapılacak turnuvada şampiyon olmak ve Manchester’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’nda Bursa’yı, ülkemizi temsil etmek" diye konuştu. 





Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.