Hava Durumu

Kuşak için yarıştılar

Özel Osmangazi Okulları Spor Salonu'nda gerçekleştirilen sınavlar sonunda tüm sporcular kuşaklarını yenilerken, başarı belgesiyle ödüllendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 04:14
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 04:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kuşak için yarıştılar
87 SPORCU SINAVA GİRDİ

Osmangazi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesindeki 87 sporcu kuşak sınavına girdi. Özel Osmangazi Okulları Spor Salonu'nda gerçekleştirilen sınavda, Nilüfer İlçe Spor Müdürü Mutlu Akın, Milli Takım Antrenörü ve Bursa Tekvando Hakem Komite Başkanı İlhan Zaralı, Paralimpik Dünya Şampiyonu Bayram Kaya, Hareketli Yaşam Spor Kulübü Başkanı Ümit Kulak, Birol Spor Kulübü Başkanı Birol Delibaş, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Hizmetleri Antrenörü Yavuz Toptaş, Hareketli Yaşam Spor Kulübü Antrenörü Murat Kurtuluş ve Koreli Antrenör Young Dak Kim'den oluşan jüri karşısında tüm hünerlerini sergiledi. 

YOUNG KİM'DEN ÖZEL ŞOV

Tekvando Federasyonu tarafından resmi olarak düzenlenen kuşak sınavı öncesi sahneye çıkan ve Osmangazili öğrencilerden oluşan Bursa Halk Oyunları ekibi salonda eğlenceli anlara imza attı. Osmangazili sporcular ise hazırladıkları tekvando gösterileriyle salondaki konuklardan alkış aldı.

Sporun çevikliği ve ahlaki yönünü benimseyen Osmangazili sporcular, gösterilerinde birçok toplumsal mesaj vererek, sporun birlikteliğine ve centilmenlik yönüne vurgu yaptı. Daha sonra Koreli Antrenör Young Dak Kim mindere çıkarak konuklar için küçük bir tekvando şovu sergiledi.

Bursa Hakimiyet
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.