Hava Durumu

Kusura bakma İrfan Buz! Bu maçı alacağız

Geçen hafta Galatasaray karşısında galibiyeti kaçıran, İstanbul Başakşehir’in puan kaybetmesiyle tekrar 4.basamağa çıkma şansını yakalayan Bursaspor’un Gençlerbirliği karşısında galibiyetten başka düşüncesi yok.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2015 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2015 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kusura bakma İrfan Buz! Bu maçı alacağız
Bursaspor, Süper Lig'in 19'ncu haftasında bugün sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcıları Orkun Aktaş ve Erdem Bayık yaparken 4'üncü hakem Serper Barış Saka ve çizgi hakemleri ise Onur Karabaş ile Emre Malok olacak. 

Ligde 19. haftanın açılış maçında 4.sırada bulunan İstanbul Başakşehir, Kardemir Karabükspor ile 2-2 berabere kalırken, Yeşil Beyazlılar’ın bu sonuçla tekrar 4.basamağa çıkma şansı doğdu. Timsah ayrıca üst sıralara tırmanma ve zirve yarışında var olma adına çok önemli bir mücadeleye çıkıyor. Karşılaşma geçen sezonun ikinci yarısında Bursaspor’un başında olan İrfan Buz için de büyük önem taşıyor.

Bursaspor’da Arjantinli Civelli ile Fransız golcü Bakambu sarı kart cezası nedeniyle Gençlerbirliği karşısında görev yapamayacak. Centone Karagümrük maçında sakatlanan Şamil, Traore, Emre Taşdemir ve Şener’in durumu şüpheli. Enes’in ise oynaması beklenmiyor. Gençlerbirliği’nde Hikmet ve Özgür sakatlığı, Petrovic ile Gosso da kart cezalısı olması sebebiyle oynayamayacak. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.