Hava Durumu

Kütahya İMO yeni yerinde

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi’ne bağlı Kütahya Temsilciliği yeni yerinde. Yeni binanın açılışını gerçekleştiren İMO Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, bu noktaya önemli fedakarlıklarla gelindiğini belirterek, “Bundan sonraki süreçte de umarım bu mekanlara sığmayarak taşarız, daha büyük mekanlarda hizmet verebiliriz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2015 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2015 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kütahya İMO yeni yerinde
İMO Bursa Şubesi’ne bağlı 284 üyesi bulunan Kütahya İl Temsilciliği, Alipaşa Mahallesi, Uygun Sokak Gözde Apartmanı’ndaki yeni yerini törenle açtı. Törene, Afyon Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Vahit Okumuşer,  İMO Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, Yönetim Kurulu üyeleri Alper Aydın, Burak İmrekoğlu,  Kütahya İl Temsilcisi Fatih Zeki Erguz, Makina Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Alper Demiral, Mimarlar Odası İl Temsilcisi Erkan Morkoç, İMO Kütahya İl eski Temsilcileri Mehmet Tekin, Ahmet Bağırgan, Kemal Somun,  Mahmut Sami Döven,  yönetim kurulu ve üyeler katıldı.



Açılış öncesi konuşan İMO Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, yeni binanın Kütahya’daki inşaat mühendisleri ve Oda için güzel bir gelişme olduğunu belirterek, “20 yıllık bir süreç sonrasında bu noktaya geldik. Bu noktaya üyelerimizin, yönetim kurulunda görev meslektaşlarımızın fedakarlıklarıyla gelindi. Özellikle bugün içinde bulunduğumuz zor şartlarda burayı alıp bu hale getirebilmek gerçekten fedakarlık isteyen bir süreç. Bundan sonraki süreçte de umarım bu mekanlara sığmayarak taşarız, daha büyük mekanlarda hizmet verebiliriz. Gelinen noktada oda gelirleri azaldı. Ama netice itibariyle yarı resmi sivil toplum kuruluşuyuz. Öncelikli amacımız üyelerimize hizmet etmek, Üyelerimizin mesleki anlamda belli noktaya gelmesini sağlayabilmek. Biz temsilciliklerimizde, maddi bir beklenti içinde olmaksızın ‘Üyelerimize nasıl daha iyi bir hizmet edebiliriz, başarılı organizasyonlar yapabiliriz?’ diye gayret içinde olmalıyız. Yeni binamızın hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.



DESTEKLEYENLERE TEŞEKKÜR

Kütahya İl Temsilcisi Fatih Zeki Erguz da, teknolojiyi kullanan, ihtiyaçlara karşılık verebilecek temsilcilik binasının açılışını yapmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını söyleyerek,  temsilcilik binasının açılışına öncülük eden eski temsilcilik başkanları, yönetim kurulları, şube başkanı, şube yönetim kurullarına da teşekkür etti. Erguz, kendilerine destek olan Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız’a ve şube yönetimine, binanın alınmasına destek olan meslektaşlarına, oda personeline, binanın düzenlemesini gerçekleştirenlere de teşekkürlerini sundu.  Törende, İl Temsilcilik binasının açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler için kokteyl düzenlendi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.