Hava Durumu

Kutluay için 'El atından 2 milyon TL' iddiası!

Demet Şener'in 'Nafakamı ödemiyor' diye suçladığı İbrahim Kutluay, "Boşanırken 3 milyon TL tazminat belirlendi ama ben ona 5 milyon TL verdim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2019 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2019 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kutluay için 'El atından 2 milyon TL' iddiası!

Evliliklerini üç yıllık çekişmeli boşanma davasının ardından 25 Mart'ta sonlandıran Demet Şener ile İbrahim Kutluay arasındaki 'nafaka krizi' başka bir boyuta taşındı. Şener'in 11 yıllık eski eşine "Çocuklarımız için belirlenen aylık 32 bin 500 liralık nafakayı ödemiyor" gerekçesiyle başlattığı icra takibinin ardından Kutluay, sert açıklamalar yapmıştı. Çocuklarının nafakasını ödemediğini ve sağlık sigortalarını iptal ettirdiğini yalanlayan Kutluay, dün de bunlara ait dekontları basına yolladı..

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; İbrahim Kutluay, Demet Şener'e boşanırken mahkemece belirlenen 3 milyon TL'lik tazminatın yanı sıra el altından 2 milyon TL daha verdiğini açıkladı. "Bu paranın aylık getirisini de açıklasın" iması yapan eski basketbolcu, "Eskiden aile olmuş kişilerin bu hale gelmesi de benim ve çocuklarım için tam bir felaket" dedi.

EVLİLİK KARARI

Eski eşiyle yaşadığı tartışmayla gündemde olan Demet Şener'in, yeni sevgilisi Cenk Küpeli ile evlilik kararı aldığı iddia edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.