Hava Durumu

Kuyuya düşen ineği kurtaramayınca kestiler

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, su kuyusuna düşen 2 aylık gebe inek için itfaiye erleri seferber oldu. Kuyudan çıkarılan inek, ölüm riski bulunması üzerine itfaiye eri tarafından kesildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2013 20:30
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2013 20:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kuyuya düşen ineği kurtaramayınca kestiler

Olay, Eski Sırnaz köyü yolu Kümeevler mevkiinde meydana geldi. Bünyamin Doğan, evinin çevresinde hayvanlarını otlatmaya başladı.

O sırada büyükbaş hayvanlarından biri, komşu Hasan Keskin'in bahçesinde otlamaya başladı. Otlayan gebe bir inek, Keskin'in evinin bahçesindeki üstü açık olan 5 metre derinliğindeki su kuyusuna düştü.İneğin sahibi Bünyamin Doğan, kuyu içine düşen hayvanı görünce durumu itfaiyeye bildirdi. "Kuyuya çocuk düştü" ihbarını alan itfaiye arama kurtarma ekipleri hemen bölgeye intikal etti. Ekipler, kuyuda çocuk yerine inek olduğunu görünce şaşırdı. Yanlış ihbar üzerine itfaiye ekipleri Fen İşleri Müdürlüğü'nden kepçe istedi. Kepçe, ineğin içinde sıkışarak mahsur kaldığı betonarme kuyunun yan kısmını kırdı. İneğe zarar vermemek için dikkatli bir şekilde yapılan çalışmalar nefes kesti. Kuyunun beton olan bir kısmı da beton kırıcı ile yıkıldı.

Yaklaşık bir saat süren kurtarma çalışması sırasında nefessiz kalan inek, hayati tehlikesi olması üzerine itfaiye eri tarafından kesildi. Kesilen hayvan daha sonra kepçe ile mal sahibinin evine götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.