Hava Durumu

Kylie Jenner'ın doğum günü partisi kötü bitti!

Kardashian- Jenner ailesinin son dönemde maddi kazancıyla öne çıkan üyesi Kylie Jenner'ın 21'inci doğum günü kutlamaları iyi başladı ama kötü bitti. Gecenin sonunda yaşanan olay Kardashian- Jenner ailesini ve diğer konukları üzdü. Kimliği açıklanmayan konuk, ambulansla hastaneye götürülürken konuklar da korku ve şaşkınlık dolu gözlerle olup bitenleri izledi

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2018 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2018 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kylie Jenner'ın doğum günü partisi kötü bitti!

Başta Kardashian- Jenner ailesinin üyeleri olmak üzere, Kylie Jenner'ın arkadaşları ve dostları Batı Hollywood'da lüks bir restoranda bir araya geldi. Kim, Kourtney Kardashian ile Kyile Jenner'ın pembe ve mor tonları kıyafetler giydiği gecede Kendall Jenner, Khloe Kardashian, anneleri Kris Jenner ve cinsiyet değiştirerek Caitlyn adını alan babaları ile sevgilisi de hazır bulundu.

Restoranın önünde konuşlanan fotoğrafçıların patlayan flaşları altında restorana giren Kardashian- Jenner ailesi ve konuklar gönüllerince eğlendi. Ancak ilerleyen saatlerde hiç beklenmedik tatsız bir olay yaşandı.

İddiaya göre partinin konuklarından biri olan sarışın bir kadın, vücudunun çeşitli yerlerinde dikket çeken berelerle yüzükoyun yerde yatarken bulundu. Kendinden geçmiş olan kadın, olay yerine çağrılan bir ambulans tarafından hastaneye götürüldü.

Gecenin sonunda yaşanan bu olay Kardashian- Jenner ailesini ve diğer konukları üzdü. Kimliği açıklanmayan konuk, ambulansla hastaneye götürülürken konuklar da korku ve şaşkınlık dolu gözlerle olup bitenleri izledi.

Kylie Jenner gecede iki ayrı kıyafet giydi.

Haberin Fotoğrafları İçin TIKLAYIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.