Hava Durumu

Kylie Jenner Snapchat'in ölümünü ilan etti

Kylie Jenner Snapchat'in en büyük kullanıcılarından biri. Ancak şimdi Snapchat hakkında çok üzgün olduğunu ve artık açmadığını söyledi. Jenner, Twitter'dan yaptığı açıklamayla Snapchat'in ölümünü ilan etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2018 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2018 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kylie Jenner Snapchat'in ölümünü ilan etti

Snapchat çok etkili bir kullanıcıyı kaybetmiş olabilir. Kardashian-Jenner ailesinin üyesi Kylie Jenner, 24.5 milyon takipçisine "Yani artık kimse Snapchat'i açmıyor mu, sadece ben mi böyle yapıyorum? Bu çok üzücü. Seni hala seviyorum Snap... benim ilk aşkım" şeklinde bir tweet attı.

Jenner, belki de Snap CEO'su Evan Spiegel'e bir gönderme yapmak istiyor olabilir. Kylie Jenner, sosyal medyadaki en önemli kişilerden ve orijinal kişierden biri. Instagram'da ise 104 milyon takipçisi var.

Geçmişte Snapchat'i yeni bir saç kesimi göstermek için kullandı ya da erkek arkadaşı Travis Scott'la birlikte ailesinin hayatına gösterdi,. O, sık sık milyonlarca insana mesaj gönderen güçlü bir kullanıcı ve eğer platformda daha az etkileşim görüyorsa, Snapchat'in ana şirketi olan Snap için bu kötü bir işaret.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.