Hava Durumu

La Lorraine'den o ilde 20 milyon Euro'luk ek yatırım

Belçikalı La Lorraine, iki yıl önce Manisa'da devreye aldığı fabrika yatırımını büyütme karara aldı. 33 milyon Euro'luk yatırımdan sonra bu yıl 20 milyon Euro'luk yatırım daha yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2018 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2018 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
La Lorraine'den o ilde 20 milyon Euro'luk ek yatırım

La Lorraine Türkiye Genel Müdürü Burak Deniz konuya ilişkin yaptığı açıklamada "La Lorraine markası olarak 2016 yılından bu yana Horeca olarak adlandırılan hotel, restoran, cafeterya, kahve zincirleri ve ayrıca süper market kanallarında 6500 noktaya ulaştık. Özellikle ekmek ve unlu mamuller grubunda iddialı olan markamız, tüketicilerimiz tarafından beğenildi. Bu gelişmeler ışığında; ülkemize ve sektöre olan inancımızla 20 milyon Euro daha yatırım yapma kararı aldık" dedi.

"Bir yıl içinde hayata geçecek yeni makina yatırımlarımızla bugünkü ekmek üretimimizi iki katına çıkartacağız" diyen Deniz yaptığı açıklamanın devamında "Yapacağımız bina ve demirbaş yatırımlarımızla da 70 kişiye daha istihdam sağlayarak La Lorraine ve partnerlerinin toplam çalışan sayısı da 450 kişiye ulaşacak. Toplamda yapacağımız yeni yatırımlarla 2018'de de yüzde 100 büyümeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.