Hava Durumu

Lastiği patlayan kamyon dehşet saçtı

Çekmeköy'de lastiği patlayan hafriyat kamyonu üç araca çarptıktan sonra piknik alanına daldı. Sabah saatleri olması nedeniyle piknik alanının boş olması olası bir faciayı önledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2013 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2013 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Lastiği patlayan kamyon dehşet saçtı

Kaza saat 10.00 sıralarında Alemdağ Mahallesi mesire alanı yolunda meydana geldi. İddialara göre Ferhat Bülbül'ün (23) kullandığı 34 HD 3520 plakalı hafriyat kamyonunun lastiği patladı. Kamyon kontrolden çıkarak önce  bir kamyonete çarpıp kaldırıma fırlattı. Ardından yol kenarındaki okul taşıtını hurdaya çeviren kamyon son olarak durakta yolcu almak için bekleyen minibüse çarptı. Ortalığı savaş alanına çeviren hafriyat kamyonu daha sonra kaldırımı aşıp tel örgüleri parlayarak mesire alanına daldı ve yaklaşık  50 metre sonra durabildi.

Kamyonun çarptığı minibüste kimse yaralanmazken kamyon sürücüsü Ferhat Bülbül de kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Bazı mahalle sakinleri kazayla ilgili olarak, "Kaza dün olsaydı ölen ya da yaralananlar olabilirdi. Dün burası ana baba günü gibiydi. Bu kamyonlar süratli şekilde gidiyor buna önlem alınması gerek" diye konuştular. Kazanın sabah saatlerinde olması nedeniyle piknik alanının boş olması olası bir facianın önüne geçerken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.