Hava Durumu

Le Guen: "1 puanı ruh getirdi"

Timsah'ın tecrübeli antrenörü Paul Le Guen son dakika golüyle gelen 1 puan için, "Oyuncularım ikinci yarıya farklı ruh haliyle çıktı. Bize puanı getiren şey de bu oldu" dedi

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2017 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2017 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen: "1 puanı ruh getirdi"

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi...

Fransız çalıştırıcı ilk yarıda tel tel dökülen Bursaspor'un ikinci yarıda gösterdiği performansa dikkat çekti

FORVETİ ÜÇLEDİK

Bursaspor Süper Lig'in 11. haftasında 2-0 geriye düştüğü maçta Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalırken teknik direktör Paul Le Guen önemli açıklamalar yaptı. Yeşil Beyazlıların teknik patronu Paul Le Guen, "Açıkçası zayıf bir ilk yarı geçirdik. Rakibimiz bizi domine etti ve yakaladığı kontrataklarda da cezayı kestiler. Ancak ikinci yarıya çok daha iyi bir başlangıç yaptık. Geri dönüşü başarabilmemiz bizim için önemliydi çünkü çok fazla pozisyon bulduk. Rakibimiz eksildikten sonra da forveti üçleyerek rakip kaleye yüklendik" dedi.

BASKI KURMAK İSTEDİK

Fransız çalıştırıcı oyunu değiştiren faktörün oyuncu değişikliklerinin değil, takımın ikinci yarıya farklı bir ruh haliyle çıkması olduğunu açıkladı. Paul Le Guen, "Kırmızı karttan sonra dörtlü savunmaya değil 3-4-3 gibi bir taktiğe döndük. Rakibimiz eksildikten sonra böyle bir değişiklik yapmamız gerekiyordu. Çünkü oyuna yeniden ortak olmak için baskı kurmak istedik. Kubilay ve Delarge'ı alarak baskıyı kurduk. Değişiklikten daha önemli olan aslında oyuncularımın ikinci yarıya farklı ruh haliyle çıkmasıy-dı ve bize sonucu getiren şey de bu oldu" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.