Hava Durumu

Le Guen 10 futbolcunun üstünü çizecek!

Fiziksel anlamda futbolcularına üst düzey yükleme yapan Fransız teknik adam, Başkan Ali Ay'a Avusturya kampına kadar 10 isim verecek ve "Bu futbolcuları istemiyorum" diyecek.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2017 07:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2017 07:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen 10 futbolcunun üstünü çizecek!

Yeni sezon hazırlıklarına yüksek tempoda yapılan antrenmanlarla devam eden Bursaspor'da tüm futbolcular teknik direktör Paul Le Guen'in gözlerinin içine bakıyor. İlk 4 gün sadece rapor tutan ve futbolcuları izleyen Fransız teknik adam, son 2 gündür ipleri iyice eline aldı ve diyaloglara başladı. Oyuncuların performansından memnun olmayan ancak bunun giderilebilecek bir sorun olduğunu düşünen Le Guen, sınavlara da başladı.

ÜSTÜNÜ ÇİZECEK

16 Temmuz'da başlayacak ve 28 Temmuz'da sona erecek Avusturya kampı öncesi tecrübeli çalıştırıcı, 10 isim belirleyecek. 10 gün içinde 10 ismin üstünü çizecek Paul Le Guen, Avusturya'ya 23 futbolcu ve 3 kaleci ile birlikte toplam 26 isimle gidecek. Vereceği rapor sonrası Başkan Ali Ay da bu isimlere, "Kendinize kulüp bulun" diyecek ya da başta düşünülmeyen oyuncuları Yeşil Bursa, İnegölspor ve Ankaragücü olmak üzere farklı kulüplere kiralayacak.

İşte sınıfı geçemeyenler;

Paul Le Guen'in takımdan gönderilecek futbolcular için yönetime verdiği ön raporda sürpriz isimlerin yer aldığı bilgisi paylaşıldı. Buna göre, Ricardo Faty, Merter Yüce ve Josua John'un isimlerinin üzeri çizildi. Sercan Yıldırım konusunda Paul Le Guen kararsızlığını koruyor. Fransız teknik adam Sinan Bakış, Furkan Soyalp, Berat Jonathan Ustabaşı gibi genç oyuncuların performansından ise ilk etap çalışmalarında memnun kaldığını yönetime bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.