Hava Durumu

Le Guen Bacardy'i istiyor

Teknik direktör Paul Le Guen'in isteğİ üzerine önce gece geç saatlerde Romanya'ya giden Bursaspor heyeti yıldız oyuncuyla bir araya geldi. Resmi teklifin iletildiği Bacardy Sagna'nın vereceği cevap bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2017 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2017 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen Bacardy'i istiyor

Paul Le Guen Bacardy Sagna'yı telefonla aradı ve teklifini şu sözlerle yaptı

ROMANYA'YA GİTTİLER

Bursaspor'da transferde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Geçen sezonun sancılı bölgesi sağbek için Gaziantepspor'dan Barış Yardımcı ile anlaşma sağlayan Yeşil Beyazlılar teknik direktör Paul Le Guen'in isteği üzerine Bacardy Sagna ile yüz yüze temas kurdu. Önceki gece geç saatlerde Bursa'dan ayrılan ve dün Romanya'ya ulaşan Bursaspor heyeti tatilde olan Fransız futbolcuyla bir araya geldi. Yapılan görüşmede Sagna'ya resmi teklif iletilirken, transfer girişiminde Paul Le Guen'in aktif rol üstlendiği ortaya çıktı.

TEKLİF 1.3 MİLYON EURO

Le Guen'in telefonla 'Seni kadromda görmek istiyorum' dediği vatandaşı Sagna'ya ayrıca Bursaspor'da nasıl bir organizasyon için kendisine teklifte bulunduğu hususlarında bilgi verdiği ortaya çıktı. Sagna'nın Paul Le Guen'e Bursa ve Bursaspor'la ilgili çok fazla bilgisi olmadığını, Türkiye'den sadece İstanbul'u bildiğini söylediği öğrenildi. Galatasaray'ın da istediği Sagna'ya Bursaspor'un yıllık 1 milyon 300 bin Euro teklif ettiği belirtildi. 33 yaşındaki Bacardy Sagna'nın Manchester City ile sözleşmesi sona erdi ve bonservisi elinde bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.