Hava Durumu

Le Guen: "Başkan kimi istediğimi biliyor"

Paul Le Guen basın toplantısında Volkan Şen'le ilgili yöneltilen bir soruya, "Ben kulübün patronu değil, sadece teknik direktörüyüm. Başkan da benim hangi oyuncuları istediğimi biliyor. Volkan Şen'i tanıyorum" yanıtı verdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2017 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2017 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen: "Başkan kimi istediğimi biliyor"

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi

Paul Le Guen transferin son gününde topu Başkan Ali Ay'a attı

ZOR BİR MAÇ OLACAK

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen Akhisar Belediyespor maçı öncesi soruları yanıtladı. Kendilerini zor bir mücadelenin beklediğinin altını çizen Fransız teknik adam, Milli Takım'a giden oyuncuların sakatlanmadan geri döndükleri için mutlu olduklarını ifade etti. Le Guen, "Şu anda takım olarak önümüzdeki Akhisar Belediyespor maçına konsantre olmak zorundayız. Pazar günü önemli bir maç oynayacağız. Zor bir maç olacak. Son zamanlarda Akhisar Belediyespor'a karşı zor durumumuz olduğunu biliyorum. Buna son vermeye çalışacağız" dedi.

VOLKAN ŞEN'İ TANIYORUM

Paul Le Guen toplantıda uyum sorununu atlattıklarını ve Akhisar karşısında tribün desteğine ihtiyaçları olacağını söyledi. Transfer dönemi boyunca adı Bursaspor'la anılan Volkan Şen hakkında yöneltilen bir soruya ise Fransız çalıştırıcı ilginç bir yanıt verdi. Le Guen Başkan Ali Ay'a topu atarak, "Ben kulübün patronu değil, sadece teknik direktörüyüm. Başkan da benim hangi oyuncuları istediğimi biliyor. Volkan Şen'i tanıyorum. Ancak kulüple yapılan görüşmelerin bütün detaylarını bilmiyorum. Bu konuda bir yorum yapmam doğru olmaz" açıklamasını yaptı.

"ZEMİNDEN MEMNUNUM"

Timsah Arena'daki hibrit çim dikim işleminin bitmesinin kendisini sevindirdiğini belirten Paul Le Gue, " Zeminin yapılması, hibritleme işleminin bitmesi konusunda çok mutluyum. Çünkü oyuncularımızdan beklentilerimiz hem bizim, hem yönetimin, hem de taraftarlarımızın yüksek. Bu beklentiler için onların da iyi bir zeminde oynaması lazım. Stadın zeminini geçtiğimiz cumartesi günü ziyaret etme imkanı buldum. Onlar da çalışmaları bitirmek üzereydiler. O haliyle bile zemin Alanyaspor maçından çok daha iyiydi. Güzel bir zeminde, güzel bir maç olacak" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.