Hava Durumu

Le Guen Batalla'ya kavuştu

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen dünkü antrenmanda objektiflere pek de alışık olmadık bir görüntü verdi. Saha içi disiplini ile tanınan Fransız çalıştırıcı Batalla'nın topla çalışmalara başlamasından duyduğu mutluluğu gizleyemedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2017 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2017 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen Batalla'ya kavuştu

Fransız çalıştırıcı, eksikliğini fazlasıyla hissettiği maestrosunun geri dönmesinin sevinci içinde...

Bursaspor'da Osmanlıspor maçı hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Teknik direktör Paul Le Guen geride kalan antrenman programını kamp standartlarına göre ayarlarken, oyuncularının özellikle kondisyon ve fiziksel anlamda aşama kaydetmeleri için yoğun çaba sarf etti. Dün itibariyle topla çalışmalara daha fazla ağırlık veren Fransız teknik adamı memnun eden bir de önemli gelişme yaşandı. Sakatlığı nedeniyle Galatasaray maçında iğne ile oynayan buna rağmen karşılaşmanın son bölümlerinde yürümekte bile zorluk çeken, Kayseri deplasmanında ise takımdaki yerini alamayan Pablo Batalla kısmen de olsa dün topla çalışmalara başladı.

SAĞLIK EKİBİYLE GÖRÜŞTÜ

Takımla yapacağı toplantı öncesinde oyuncusunu karşılayan Paul Le Guen'in duyduğu mutluluk yüzüne de yansıdı. İkili arasındaki samimi görüntü objektiflere takılırken, Paul Le Guen kulüp sağlık ekibinden tüm şartlar zorlanarak Batalla'nın Osmanlıspor maçında oynaması için seferberlik ilan edilmesini istedi. Arjantinli krampon fizyoterapist eşliğinde çalışırken, birkaç gün içinde takımla birlikte taktik provalara çıkabileceği bilgisi paylaşıldı. 16 Ekim'de oynanılacak maça 8 günlük sürecin olması Bursaspor sağlık ekibinin elini güçlendiriyor. Batalla'ın yokluğunu özellikle Kayseri'de fazlasıyla hisseden Le Guen'in mutluluğu her haliyle belli oluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.