Hava Durumu

Le Guen: ''Ben şikayet etmem''

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, "Atiker Konyaspor ligin iyi takımlarından. Bu hafta bizim için zor olacak. Ekong, Agu, Harun gibi oyunculardan yoksun olacağız ama sakatlıklar bizim için bahane olamaz" dedi

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2017 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2017 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen: ''Ben şikayet etmem''

Haber/Samet Zinciroğulları

KONYA CİDDİ BİR EKİP

Yeşil Beyazlılarda Teknik Direktör Paul Le Guen, dün antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bu hafta oynayacakları A.Konyaspor mücadelesinin kendilerini için zor olacağını söyleyen tecrübeli teknik adam, "Konyaspor ligde şu an iyi bir konumda olmasa da ciddiye alınacak kaliteli bir takım. Avrupa Ligi'nde mücadele ettikleri için ligde olmaları gereken yerde değiller. Tehlikeli ve iyi oyunculara sahip bir ekip. Acil olarak puana ihtiyaçları var ama biz de bu karşılaşmayı çok önemsiyoruz" dedi.

EKSİKLER BAHANE DEĞİL

Fransız teknik adam takımdaki sakat oyuncuların fazlalığı ile ilgilin sorulan soruya ise, "Ekong, Harun ve Mikel Agu bu hafta Konyaspor maçında sakatlıkları sebebiyle bizimle birlikte olamayacaklar.
Savunma anlamında omurgamız eksik olarak sahaya çıkacağız ama bunlar bizim için bahane değil. Ben şikayet etmek yerine elimizdeki oyunculardan en iyisini almaya odaklanıyorum. Takımda bulunan diğer oyuncularımıza güveniyorum. Onlar bu karşılaşmada ellerinden geleni yapacaklardır" sözleriyle yanıt verdi.

FURKAN 11'DE OLABİLİR

Kupadaki Adanaspor maçında attığı 2 gol ile dikkatleri üzerine çeken Furkan Soyalp'in lig maçlarında daha fazla süre alıp almayacağı sorusuna tecrübeli teknik adam, "Furkan ligde oynayabilecek seviyede. İlerleyen haftalarda onu ilk 11'de görebiliriz ancak onun oynadığı mevkide takım için büyük bir rekabet var. Furkan kaliteli bir oyuncu ancak eksikleri var. Oynadığı pozisyon gereği daha az top kaybetmeli. Kendisi zaten bunun farkında. Devamlı olarak konuşuyoruz. Eksiklerini giderirse ilerleyen yıllarda önemli bir oyuncuya dönüşebilir.

PAUL LE GUEN'DEN ''KONDİSYON'' UYARISI

YUSUF NİHAYET

Yeşil Beyazlılar'da 26 Ekim'de Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Yeni Altındağ Belediyespor maçında sakatlanan ve yaklaşık 1 ay takımdan uzak kalan Yusuf Erdoğan, dün takımla birlikte çalışmalara başladı. 25 yaşındaki futbolcunun pazar günü oynanacak Atiker Konyaspor maçında forma giymesi beklenmezken, 8 Aralık'taki Fenerbahçe mücadelesinde kadroya dönmesinin planlandığı bildirildi.

AZİZ'LE ÇOK GÜZEL

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen ile Yeşil Beyazlılar'ın son haftalardaki başarılı solbek oyuncusu Aziz Behich, antrenman öncesi özel bir sohbet gerçekleştirdi. Fransız teknik adam, Avustralyalı oyuncuya son haftalardaki formundan memnun olduğunu ve hücuma yaptığı katkının kendisini sevindirdiğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.