Hava Durumu

Le Guen: 'Bir an önce oynayalım ve kazanalım'

Paul Le Guen, Osmanlıspor maçını dört gözle beklediklerini açıkladı. Oyuncularının çalışma temposundan memnun olduğunu dile getiren Fransız teknik adam, "Bir süre sonra 90 dakika düşmeyecek kapasiteye ulaşacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen: 'Bir an önce oynayalım ve kazanalım'

Haber/Tolga Öztaş

Fransız teknik adam pazartesi gün yapacakları mücadeleyi iple çektiklerini söyledi.

KONDİSYONDAN MEMNUNUM
Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen Osmanlıspor maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Fransız teknik adam Kayserispor maçında açıkça ortaya çıkan kondisyon sorununda belirli bir aşamaya geldiklerini söyledi. Le Guen, "Bu konuda çok çalıştık. Transfer döneminde oyuncular takıma farklı zamanlarda katılıyorlar. Biz de bu konuda çalışmayı yaptık ve umuyorum önümüzdeki dönemde 90 dakikayı tamamen çıkarabilecek, belli bir süre sonra düşmeyecek kapasiteye ulaşabileceğiz" diye konuştu.

MAÇI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ
Milli takıma giden oyuncuların takıma döndüğünü hatırlatan ve bu süreçte oyuncularının çalışma temposundan memnun olduğunu dile getiren deneyimli çalıştırıcı 16 Ekim Pazartesi günü oynayacakları Osmanlıspor maçını da dört gözle beklediklerini bildirdi. Paul Le Guen, "Osmanlıspor maçını dört gözle bekliyoruz. Kayserispor maçıyla Osmanlıspor maçının arasında gerçekten uzun bir süre oldu bizim açımızdan. Kayserispor maçını kaybettiğimizi göz önüne alırsak, bir an önce bu maçı oynamayı bekliyoruz ve istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.