Hava Durumu

Le Guen: "Bu kadro bana yeter"

Başkan Ali Ay'la özel bir toplantı yapan Fransız teknik adam "Yusuf kadroya rekabet katacak ve katkı sağlayacak. Artık oyuncu istemiyorum. Bu kadroyla ligi götürürüm. Ancak devre arasında nokta bir transfer yapmamız gerekir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2017 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2017 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen: "Bu kadro bana yeter"

Süha GÜRSOY'un haberi...

Başkan Ali Ay'la görüşen Paul Le Guen mevcut oyuncularla yola devam edeceğini söyledi.

ÖZLÜCE'DE ÖZEL GÖRÜŞTÜLER

Bursaspor transfer döneminin son anına kadar hareketli dakikalar yaşadı. Önceki gün gece teknik direktör Paul Le Guen'le Başkan Ali Ay gece geç saatlere kadar toplantı yaptı. Bugüne kadar transferde atılan adımlar, harcanan para ve kadrodaki oyuncuların hepsi masaya yatırıldı. Transferi düşünülen oyuncuların son durumları da toplantıda ele alındı. Başkan Ali Ay'la yaptığı görüşmede teknik direktör Paul Le Guen'in Yusuf Erdoğan'ın transferiyle birlikte başka bir oyuncuya gerek kalmadığını bizzat söylediği öğrenildi.

ACELE TRANSFER İSTEMİYORUM

Fransız teknik adamın Başkan Ali Ay'a "Yusuf Erdoğan transferi için size teşekkür ederim. Yusuf hakkında çok pozitif bilgiler edindim. Takım içindeki rekabet artacak ve Yusuf bize büyük katkı sağlayacak. Başka bir oyuncunun alınmasına gerek duymuyorum. Bu dakikadan sonra yapacağımız bir transfer acele transfer olur. Hata yapmaktansa almamamız daha iyi diye düşünüyorum. Biz transferi devre arasına bırakalım. Ben bu kadroyla ligi götürürüm. Devre arasında nokta bir oyuncuyu kadromuza dahil edersek iyi olur" dediği bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.