Hava Durumu

Le Guen Bursaspor'dan umutlu

Hazırlık maçında Sakaryaspor'u 4-1'le geçen Bursaspor'da teknik direktör Paul Le Guen'in keyfi yerine geldi. Futbolcularının oyuna katılımını beğenen tecrübeli teknik adam, "Belki bazı şeyleri daha iyi yapabilirdik ama en önemli olan şey oyuncularımın çaba göstermesiydi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2017 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2017 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen Bursaspor'dan umutlu

Barış YALIM'ın haberi...

Fransız çalıştırıcı, futbolcularının performansını beğendi, gelecek için umutlu konuştu

PERFORMANSTAN ETKİLENDİ

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, oyuncularının performansından oldukça memnun olduğu söyledi. Süper Lig'de bu hafta Akhisar Belediyespor'u konuk edecek Yeşil Beyazlı takım, bayramın 2. gününde Sakaryaspor'la hazırlık maçı yapmış ve sahadan 4-1 galip ayrılmıştı. Bu karşılaşmanın ardından konuşan Fransız teknik adam, futbolcularının maç esnasında gösterdiği çabadan ve sergiledikleri performanstan etkilendiğini belirtti.

SONUNA KADAR GÖRDÜK

Paul Le Guen, "Bazı oyuncularımın ritim tutması için kilit bir maçtı. Örnek vermem gerekirse Ekoko, Deniz ve Delarge gibi sezon başından bu yana yeterince hazırlık maçı oynayamamış olan oyuncularımızın ritmini yükseltmesi için iyi oldu.
Oyuncularımın katılımından, davranışlarından gerçekten çok memnunum. Belki bazı şeyleri daha iyi yapabilirdik ama en önemli olan şey oyuncularımın çaba göstermesiydi. Bunu da sonuna kadar gördüğümüzü düşünüyorum" dedi.

Transfer konuşmadı!

Paul Le Guen, transfer konusunda yöneltilen soruya ise; "Bu konuda herhangi bir haber yok, herhangi bir şey söylemeyeceğim" cevabını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.