Hava Durumu

Le Guen: Çalışmaya devam edeceğiz

Timsah'ın tecrübeli Teknik Direktörü Paul le Guen maç sonu açıklamasında, "Zor bir maçtı. Ancak tüm oyuncularım yüzde yüzünü verdi. Buradan çıkacak tek sonuç çok çalışmaya devam edeceğimiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2017 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2017 07:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen: Çalışmaya devam edeceğiz

2-1'lik Beşiktaş yenilgisinin ardından açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Direktörü Paul le Guen, takımın performansını övdü.

Le Guen, "Özellikle ilk yarı takım içindeki organizasyonumuzu çok üst seviyede tuttuk. Böyle olunca da Beşiktaş'ın işini çok zorlaştırdık. Rakibimiz şampiyon kadrosuna Pepe, Medel gibi oyuncularını katmış. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Kafamızı kaldırmamız gerekiyor. Utanılacak bir şey yok. Tüm oyuncularım yüzde yüzünü verdiler. Teknik kalitemiz yetmedi diyebiliriz ama buradan çıkabilecek tek bir sonuç var o da alçakgönüllü bir şekilde çok çalışmaya devam etmemiz. Diğer takım iyiydi ama biz de onların çok uzağında değildik. Sağ bek ihtiyacımız mutlaka var. Barış bugün iyiydi ama o bölgedeki tek oyuncumuz. O yüzden o bölgeye takviyeler yapmamız gerekecek. Bir ofansif oyuncu daha alabiliriz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.