Hava Durumu

Le Guen "Çok mutluyum"

Paul Le Guen, "Galibiyetten dolayı çok mutluyum. Bu maçı kazanmak zorundaydık ve oyuncularım gerekeni yaptı. Şimdi önümüze daha rahat bakabiliriz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2018 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2018 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen "Çok mutluyum"

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

"KAZANMAYI HAK ETTİK"

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Kayserispor'u 1-0 yenip 9 hafta sonra galibiyetle tanışan Bursaspor'da teknik direktör Paul Le Guen, maç sonrası değerlendirmelerde bulundu. Galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu ve bu 3 puana çok ihtiyaçları olduğunu belirten tecrübeli teknik dam, "Bizim için çok önemli bir maçtı ve herkes bunun farkındaydı. Kazanmak zorundaydık ve kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum gerçekten bu galibiyeti hak ettiler. Şimdi seri galibiyetlere imza atmamız gerekiyor. Önümüzde 10 önemli maçımız daha var" dedi.

"BANA HEDİYE OLDU"

Aldıkları önemli galibiyetin ardından takım olarak özgüvenlerinin de yerine geldiğini belirten deneyimli çalıştırıcı, "Takım olarak zor bir dönemden geçtiğimizin farkındaydık ama bu galibiyetle özgüvenimizin geri geldiğini söyleyebilirim. Ancak elbette bu galibiyetle dünya şampiyonu olmadık. Bugün aldığımız 3 puanı mütevazı bir şekilde kutlayacağız ve önümüze bakacağız" dedi. 2 gün önce doğum günü olan ve bu galibiyetin kendisine güzel bir doğum günü hediyesi olduğunu da belirten Le Guen, "Bugünkü galibiyet oyuncularım tarafından bana verilen güzel bir hediye oldu. Onlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.