Hava Durumu

Le Guen'den takıma sert uyarı! "Toparlanın!"

Antrenman boyunca oldukça düşünceli gözüken Paul Le Guen oyuncuları ile gerçekleştirdiği toplantıda, "İvmemizi yükseltmezsek hepimiz sıkıntıya düşeriz. Kendinizi toparlayın" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2018 07:42
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2018 07:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen'den takıma sert uyarı! "Toparlanın!"

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

KİMSEYLE KONUŞMADI

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor'a 1-0 mağlup olup galibiyet hasretini 7 maça çıkaran Bursaspor'da sıkıntılı günler devam ediyor. Normalde maçtan sonra bir gün izin planı yapan fakat Ege ekibine karşı alınan şok mağlubiyetten sonra apar topar bu izni iptal eden Yeşil Beyazlılar'ın teknik patronu Paul Le Guen, dün sabah gerçekleştirilen idmanda adeta esti gürledi. Antrenmanın başında futbolcularıyla 10 dakikalık bir toplantı gerçekleştirilen Fransız teknik adam, idman boyunca da hiç kimseyle konuşmadı ve çalışmaları uzaktan izlemekle yetindi.

"MÜCADELE ŞART"

Antrenmanın başında oyuncularla yaptığı konuşmada Akhisarspor mağlubiyetinin kendisini çok üzdüğünü ve bu şekilde kötü sonuçlar almaya devam ederlerse herkesin sıkıntıya gireceğini deklare eden deneyimli çalıştırıcı, "7 maçtır kazanamıyoruz ve iyi bir görüntü sergilemiyoruz. Kendiniz toparlayın. İstediğim performansı sahada göremiyorum. Biz bir maçı bitirdiğimizde her oyuncu kendisine 'Ben 90 dakika boyunca mücadele ettim ve elimden gelenin en iyisini yaptım ' diyebilmeli. Bu hafta sahamızda oynayacağımız Yeni Malatyaspor karşılaşmasında bu kötü havayı tersine döndürmeliyiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.