Hava Durumu

Le Guen'den taraftara flaş çağrı: "Fenerbahçe maçında..."

Paul Le Guen, "Omurgamızı oluşturan oyunculardan eksik olmamıza rağmen böyle bir stadyumda, böyle bir takıma karşı 3-0'lık bir galibiyet almamız bizim iyi yolda olduğumuzun işaretleri" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2017 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2017 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen'den taraftara flaş çağrı: "Fenerbahçe maçında..."

HABER/ ll Tolga ÖZTAŞ

GALİBİYET ÇOK DEĞERLİ

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Atiker Konyaspor karşılaşması sonrası yaptığı basın toplantısında sonuçtan dolayı gayet memnun olduğunu söyledi. Fransız teknik adam, "Sonuçtan memnun olmamın 2 nedeni var. Birincisi zor maç olması. Sonuçta Konya deplasmanı zor bir deplasman. Bu bizim için galibiyetin değerini bir kat daha artırıyor. İkincisi ise Harun Tekin, Mikel Agu ve William Ekong gibi takımımızın omurgasını oluşturan önemli oyuncularımızın yokluğunda bu galibiyeti almamız" diye konuştu.

FENERBAHÇE MAÇI FIRSAT

Ligin 15. haftasında cuma günü Bursa'da Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi Bursasporlu taraftarlara da çağrıda bulunan deneyimli çalıştırıcı, "Daha önce defalarca stadyumumuzun doluluğu ile alakalı memnuniyetimi dile getirmiştim. Bana gelen bilgi şu ki yeni stadyumumuz hiçbir zaman tam olarak dolmamış. Önümüzdeki karşılaşmanın bunun için bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Onların desteği Fenerbahçe maçında çok önemli olacak. Çünkü ligin en değerli kadrolarından birine karşı oynayacağız. Cuma günü kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

KARŞILAŞMANIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

BURSASPOR KONYA'DAN 3 PUANLA DÖNÜYOR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.