Hava Durumu

Le Guen: "Devam edeceğim!"

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen golsüz beraberlikle sonuçlanan Evkur Yeni Malatyaspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2018 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2018 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen: "Devam edeceğim!"

Le Guen'in yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Bugün aldığımız sonuç hayal kırıklığı. Oyunun kontrolü bizdeydi. Ama etkili değildik. Duran top çok kazandık ama olmadı. Ama oyuncularıma eleştiri getiremem. Onlar ellerinden geleni yaptılar. Savaşma ruhunu ortaya koydular. Onlara diyecek bir şeyim yok.

Her gün çok çalışıyorum. Durumu iyiye götürmek adına daha da çalışmam lazım. Gelecek düşüncem bu. Futbolculara yardımcı olmam lazım. Burada mutluyum. Sevildiğimi biliyorum ve çalışmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Fransız teknik adam şöyle devam etti: "Ben sonucun hayal kırıklığını söylüyorum. Oyuncularımla alakalı bir çekincem yok. Bugün herkes elinden geleni yaptı. Tersini söyleyemem. Evet, gol atmalıydık. Ama daha önceki maçlarla aynı hayal kırıklığı değil. Sonuç hayal kırıklığı. Sorumlu her zaman hocadır.

Oyuncularım tamamı kazanmak istediler. Savaştılar. Sizce savaşmadılar mı? Dışardan konuşmak kolay oluyor. Bazen çözüm başka yerde olabiliyor. Belki daha etkili olabilirdik. Ama oyuncularımın üzülmediğini düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Hepsi üzüntü içinde"

'İstifa' ile ilgili sorulan soruya ise Le Gue'nin cevabı şöyle oldu: "İstifa nasıl edebilirim? Buraya çalışmaya geldim. Burada kalmak için elimden geleni yapacağım. Bu çok garip bir soru. Ben 2 yıl buradayım."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.