Hava Durumu

Le Guen: "Galatasaray'dan çekinmiyoruz"

Galatasaray ile oynayacakları maç hakkında konuşan Fransız çalıştırıcı, "Elimizden gelenin en iyisini sahaya koymak için çıkacağız. Rakibimizin favori gösterilişine sahada en iyi şekilde cevap vereceğiz" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2017 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2017 09:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen: "Galatasaray'dan çekinmiyoruz"

Paul Le Guen Galatasaray'dan çekinmediklerini net sözlerle ifade etti

ZOR BİR GÖREV BEKLİYOR

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen Süper Lig'in 6. haftasında yarın Galatasaray ile Bursa'da oynayacakları maçla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mücadeleye iyi konsantre olduklarını belirten Fransız teknik adam "Elimizden gelenin en iyisini sahaya koymak için çıkacağız" dedi. Paul Le Guen, "Rakibimiz ligin favori takımı olarak gösteriliyor ama onların favori gösterilişine sahada en iyi şekilde cevap vereceğiz diye düşünüyorum" şeklinde konuştu. Paul Le Guen oyucularının performanslarından da memnun olduğunu belirterek, "Beni de zor bir görev bekliyor karar alma anlamında. Ben hiçbir şekilde şikayetçi değilim bu durumdan. Bütün oyuncularımız yeter ki hazır olsunlar" ifadelerini kullandı.

ÇOK ETKİLİ BİR FORVET

Galatasaray karşısında taraftarların desteğine de ihtiyaç duyacaklarının altını çizen deneyimli çalıştırıcı, "Böyle maçları oynamak gerçekten her zaman güzeldir. Tabii ki zor. Bunun farkındayız. Elimizden gelenin en iyisini sahaya koymaya çalışacağız. Taraftarlarımızın desteğine de güveniyoruz. Onlara maç boyunca sırtımızı dayayacağız. Stadımızın kalabalık olacağını düşünüyorum. Zor ama mümkün" dedi. Paul Le Guen Galatasaray'ın golcü oyuncularıyla ilgili de görüşlerini aktararak, "Gomis'in ne kadar iyi olduğunu biliyorum. Çok iyi ve etkili bir forvet. Ona karşı çok dikkatli olmamız gerekecek ama sadece o değil Belhanda da gayet iyi bir oyuncu. Ön tarafta çok etkili. İkisine karşı çok dikkatli olmamız gerekecek" şeklinde görüş belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.