Hava Durumu

Le Guen, Galatasaray'ı 21 sene önce böyle avlamış

1996-97 sezonunda Paris Saint Germain formasıyla Galatasaray'la karşılaşan ve Sarı Kırmızılı takıma 35 metreden bir de gol atan Paul Le Guen, 20 yıl sonra bu kez teknik direktör unvanıyla İstanbul temsilcisine rakip olacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2017 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2017 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen, Galatasaray'ı 21 sene önce böyle avlamış

HAYRETTİN'İ AVLADI

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen geçmişte iki kez Galatasaray'ın karşısına futbolcu kimliği ile çıktı. Deneyimli teknik adam Paris Saint Germain'de oynadığı dönemde Sarı Kırmızılı takıma rakip oldu. 1996-97 sezonunda Kupa Galipleri Kupası 2. turunda Galatasaray'la eşleşen Fransız temsilcisi Sarı Kırmızılı takıma İstanbul'da 4-2 yenilmişti. Paul Le Guen o karşılaşmada Hayrettin Demirbaş'ın koruduğu kaleye yaklaşık 35 metreden topa vurarak PSG'nin ilk golüne imza atmıştı. Fransa'da oynanan rövanşta Galatasaray'ı 4-0 mağlup eden PSG tur atlayan taraf olmuştu.

GURUR DUYUYORUM

Paul Le Guen o dönemde yaşadıkları hakkında ilk kez konuştu. Fransız teknik adam kendisine yöneltilen bir soru üzerine, geçmişe bir yolculuk yaptı ve Galatasaray'ı eledikleri maç hakkında, "Gerçekten Galatasaray takımına karşı oynamak fantastikti. Gerçekten iyi bir rakip vardı karşımızda Hagi'li, Hakan Şükür'lü kadrosuyla. Onlara karşı oynamak her zaman güzeldi ama bütün bu anlattıklarım geride kaldı. Bugün Bursaspor'un teknik direktörüyüm ve bununla gerçekten çok büyük gurur duyuyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.